Cauta.

ADVERTISMENT

Protected by Copyscape Web Plagiarism Scanner

8.17.2011

Kreator

Oameni care isi dedica viata trash metalului.Asta sunt ei.O trupa extraordinara,se poate spune.Cititi detalii mai jos.

Kreator a început în anul 1982, sub numele de „Tormentor”. Trupa era formată din Mille Petrozza (chitară şi voce), Jurgen Reil (tobe) şi Rob Fioretti (bas). Ei au înregistrat câteva demo-uri, cu versuri pe tema războiului şi satanismului. În 1984, au înregistrat cel mai lung demo intitulat „End of the world”.

În 1984, şi-au schimbat numele în Kreator, şi au semnat pentru Noise Records. Primul album numit „Endless Pain” conţinea piese noi, dar şi cele de pe „End of the world”. Pe Endless Pain ei canta un black metal cu sunet thrash. In 1986, odata cu albumul Pleasure to Kill aduc un nou chitarist, si anume Jorg Tritze. In 1987, scot cel mai bun album al lor, Terrible Certainty. Acest album conţine primul videoclip pentru piesa Toxic Trace. In 1989 scot albumul Extreme Aggression, care e ultimul album cu Tritze la chitara.

În 1990 scot albumul Coma of Souls, cu Frank Gosdzik la chitară. Au videoclipuri pentru foarte multe piese de pe albumul, videoclipurile aparand mai întâi pe VHS-ul Hallucinative Comas. În 1992 scot albumul Renewal, cu acest album începând experimentarea. Pe acest album ei au o influenţă industrial metal. Acesta e şi ultimul album cu Jurgen Reil la tobe şi Rob Fioretti la bass. În 1992, Rob părăseşte trupa, iar Ventor în 1994. În 1995 scot albumul Cause for Conflict. Ei au acum o influenţă groove metal. E cel mai thrash album din experimentare. Tot în 1995, Christian Giesler cântă la bass, acesta fiind primul lui album cu Kreator. Dar, la tobe cântă chiar Joe Cangelosi din trupa Whiplash. În 1995 trupa cântă şi în România pentru prima oară. În 1997 scot albumul Outcast, cu influenţe gothic rock şi cu Tommy Vettreli din trupa Coroner după ce aceasta din urmă s-a destrămat după 10 ani de activitate. Jurgen Reil se reîntoarce, deci el cântă la tobe pe albumul Outcast. În 1999 scot albumul Endorama, cel cu influenţe Gothic metal, dar şi cu un cântăreţ invitat-Tilo Wolff. El cântă cu Mille melodia Endorama. Tot albumul Endorama este considerat un eşec, deoarece acest album este Gothic Thrash Metal, şi trupa are o influenţă Coldplay, Oasis etc.

Sursa:Wikipedia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie-ti parerea!