Cauta.

ADVERTISMENT

Protected by Copyscape Web Plagiarism Scanner

11.22.2012

Flyleaf

Am revenit , cu informatii , concerte  si muzica ! De astazi incep sa ma revansej pentru lunga mea pauza ... :)) Nici la tastatura nu prea mai stiu sa scriu , deci scuzati eventualele greseli .

M-am gandit sa mai iau  trupa cu o solista pentru ca eu consider ca femeile sunt uneori chiar mai bune ca barbatii la rock . Fara jigniri , darling ;) . So , cica Lacey Mosley (voce) a pus pe muzica rock niste versuri din adolsescenta cu ajutorul lui James Culpepper (tobe) . Apoi au cautat niste tineri ca sa isi formeze trupa ( destul de logic , ha ? ) .
  În același an, chitariștii Jared Hartmann și Sameer Bhattacharya s-au alăturat grupului, anterior ei fiind membrii ai unei formații care se desființase recent.

Conform spuselor lui Mosley „cei doi erau experimentați, știau să cânte bine la instrumentele lor. Noi toți am influențat proiectul în mod diferit, care s-a dovedit a fi un amestec între pasiunea noastră pentru muzică și speranța din inimile noastre, lucru care ne-a dat un sentiment minunat.”

În această formulă, grupul a concertat în statul american Texas în anii 2001 și 2002, folosind nume precum „Listen”, „Sporos”, „The Grove” și „Passerby”. Ultimul menționat a devenit numele oficial al formației, care avea să îi reprezinte pentru o perioadă de doar 2 ani. Basistul Pat Seals s-a alăturat grupului pe parcursul anului 2002 după ce a părăsit fosta sa formație, The Grove. Conform spuselor acestuia, „ușile erau deschise, s-a întâmplat ca eu să fiu la locul și momentul potrivit”.
Un disc EP, intitulat Broken Wings: Special Edition, produs fără sprijinul unei case de înregistrări a fost lansat în anul 2002. Două dintre cântecele incluse pe acest material discografic, „Breathe Today” și „Red Sam” au fost adăugate pe albumul de debut al formației, intitulat Flyleaf (2005). Două alte discuri EP au început să fie comercializate pe plan local în decursul anului 2003. Passerby EP și Broken Wings EP conțin înregistrări mai vechi ale formației dar și cântece noi precum „Cassie”, o piesă compusă în memoria unei studente ucise în timpul unui masacru care a avut loc în Liceul Columbine la data de 20 aprilie, 1999. De îndată ce înregistrările au ajuns la o casă de discuri locală, numită Runt Entertainment, cele două părți au semnat un contract.

Consider ca aveti destule informatii , mai OK e sa trecem direct la muzica si sa ascultati o piesa destul de reusita. Enjoy , ne reintalnim cu o trupa destul de veche , stay tuned !

Flyleaf - I'm so sick 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie-ti parerea!